Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας συγχαίρει θερμά το νέο πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους. Ο νέος πρόεδρος Πολυνείκης Αγγέλης, καταξιωμένος αρχιτέκτονας με πολύ σημαντικό έργο στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο θα υπηρετήσει από τη θέση αυτή ακόμα πιο ενεργά ένα από τα πιο δυναμικά κύτταρα του χώρου των γραμμάτων και του πολιτισμού στην περιοχή.
Μαζί του από τη θέση του αντιπροέδρου, ο εξαιρετικός συγγραφέας Απόστολος Παπαδημητρίου, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., άνθρωποι γνωστοί για το ήθος και την προσφορά τους στον τόπο, θα βοηθήσουν το Σύνδεσμο να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, εμφορούμενοι πάντα από τις ιδέες του αείμνηστου δασκάλου Κωνσταντίνου Σιαμπανόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: