Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Τους 170 περίπου δημοτικούς αστυνόμους της νέας σειράς εκπαίδευσης της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαϊδας καλωσόρισε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης.
Ο κ. Τσιούμαρης στον χαιρετισμό του τόνισε ότι η λειτουργία της σχολής έχει μόνο αγαθά και οφέλη, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει στην πόλη πρόσθετο κύρος, περισσότερη ασφάλεια, θέσεις εργασίας και τόνωση της τοπικής οικονομίας. «Η Πτολεμαϊδα αγκάλιασε με πολύ αγάπη από την αρχή τα παιδιά αυτά, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας τόπος φιλόξενος, που οι άνθρωποί του έχουν ακόμα τις πόρτες ανοιχτές» πρόσθεσε ο κ. Τσιούμαρης, ο οποίος είπε για μια ακόμη φορά ότι «τα παιδιά αυτά αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Πτολεμαΐδας και γίνονται αμέσως κομμάτι της πόλης, στηρίζουν την τοπική οικονομία και αγαπούν την κουλτούρα του τόπου».
Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες δημοτικές αστυνόμους που φιλοξενούνται απο όλη τη χώρα, διαβεβαίωσε ότι ο λαός της περιοχής ουδέποτε πρόκειται να τους αντιμετωπίσει ως συντελεστές μιας πρόσκαιρης οικονομικής τόνωσης στην εμπορική δραστηριότητα, αλλά σαν παιδιά που θα συμβάλλουν σε ένα δημιουργικό, αμοιβαίο «μπόλιασμα» στον πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό τομέα. Αναφερόμενος στο θέμα της ρύπανσης ο κ. Τσιούμαρης τόνισε «η Πτολεμαΐδα έχει ρύπανση μέσα σε ανθρώπινα όρια, αλλά όλες αυτές οι τερατολογίες που ακούγονται, με στόχο να διασύρουν την πόλη, δεν ευσταθούν». Επίσης, αναφέρθηκε στις πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές, της πόλης, οι οποίες θα είναι ανοιχτές για όλους.
Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι ο διοικητής Ευάγγελος Τίγκας, ο υποδιοικητής κ. Χαϊτίδης, αλλά και όλο το προσωπικό της σχολής θα είναι στη διάθεση όλων για την καλύτερη εκπαίδευση και διαμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: