Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ


Σε ορφανά παιδιά του Δήμου Πτολεμαΐδας θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του συγκροτήματος Κουρήτες.
Η συναυλία ταξίδεψε τους θεατές επί τρεις ώρες στα μονοπάτια της παραδοσιακής και ρεμπέτικης μουσική με οδηγούς τους ¨Κουρήτες¨, ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2003, οπότε και συναντήθηκαν εννέα φοιτητές (από όλη την Ελλάδα) της παραδοσιακής σχολής «κατασκευής οργάνων» στην Καστοριά.
Οι Κουρήτες μέχρι και σήμερα δίνουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας τους υπήρξε ο συνδετικός κρίκος της συνεργασίας με τον Δήμο Πτολεμαΐδας, ο οποίος κάθε χρόνο διοργανώνει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στηρίζοντας οικονομικά συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: