Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανοίξει το τμήμα του δρόμου Κοζάνης- Φλώρινας από τη πρώτη είσοδο της Πτολεμαΐδας μέχρι τα φανάρια του Ανατολικού, στο οποίο προσωρινά έχει διακοπεί η κυκλοφορία, λόγω των εργασιών που εκτελούνται.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι, όπως επεσήμανε και ο γεν. γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης, μετά από τα αλλεπάλληλα αιτήματα του Δήμου Πτολεμαΐδας θα αλλάξει επιτέλους η οδοσήμανση και αντί της μικρής πινακίδας που επισημαίνει την πρώτη έξοδο για Πτολεμαΐδα θα τοποθετηθεί μεγαλύτερη πινακίδα, προκειμένου οι οδηγοί που κινούνται στο δρόμο έγκαιρα να αντιλαμβάνονται που πρέπει να στρίψουν.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη ένα χρόνιο αίτημα της Πτολεμαΐδας παίρνει σάρκα και οστά, καθώς «δεν είναι δυνατόν η πινακίδα, η οποία οδηγεί στην ενεργειακή πρωτεύουσα της Ελλάδας να μην είναι ορατή για τους οδηγούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: