Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ,


Κοντά στα μέλη του Α΄ΚΑΠΗ του Δήμου Πτολεμαΐδας βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τους την ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν για το κόψιμο της παραδοσιακής βασιλόπιτας.
Μεταφέροντας τις ευχές και την αγάπη του Δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη προς τους Ηλικιωμένους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, επεσήμανε ότι ο Δήμος στέκεται με σεβασμό στην Τρίτη ηλικία και στηρίζει κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση του θεσμού των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων καλύπτοντας τις οποιεσδήποτε ανάγκες, για την σωστή λειτουργία τους, αποβλέποντας και στην καλή ποιότητας ζωής των υπερηλίκων.
Εκπροσωπώντας τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Παύλος Τσιότσιος, χαιρέτησε την όμορφη και ζεστή εκδήλωση, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του κ. Νομάρχη για την Τρίτη Ηλικία της περιοχής.
Η Κοινωνική Λειτουργός Χαρά Θεοδόση από την πλευρά της αναφέρθηκε στον στόχο της εκδήλωσης, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους ευχόμενη υγεία στα μέλη του ΚΑΠΗ.
Εκπροσωπώντας τα μέλη του Α΄ΚΑΠΗ, η πρόεδρος Λουκία Απαζίδου μεταξύ άλλων υπογράμμισε : «Ας κάνουμε πράξη τη φετινή χρονιά, όλες τις επιθυμίες μας, που θ’ αποτελέσουν κίνητρο για τη ζωή και θα μας δώσουν ενέργεια.
Ας είμαστε γεροί και δυνατοί, πλούσιοι από συναισθήματα και μνήμες των ανθρώπων, που λείπουν από κοντά μας.
Ας σκεφθούμε πως πρέπει να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο και τη ζωή μας», για να κλείσει συνθηματολογώντας «Ζωή – Υγεία – Δημιουργία, τρεις λέξεις σημαντικές για μία καλή και ειρηνική χρονιά».
Την εκδήλωση του Α΄ΚΑΠΗ τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Χρύσανθος Ταϊρίδης και Δημήτρης Ορφανίδης, ο Πρόεδρος των μελών του Β΄ΚΑΠΗ Απόστολος Σταυριαννίδης, τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και κ. Δμάνης, ενώ η υπέροχη ορχήστρα με τη μουσική και τα τραγούδια της διασκέδασε επί πολλές ώρες τα μέλη και τους προσκεκλημένους.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: