Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΈΛΑΜΨΕ Η ΟΔΟΣ ΓΡΑΜΜΟΥ

Έλαμψε η οδός Γράμμου μετά τα έργα τα έργα ανάπλασης (ασφαλτόστρωση-πεζοδρόμηση και φωταγώγηση).
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης των οδών, κατασκευή νέας πλακόστρωσης, καθώς τα πεζοδρόμια ήταν ιδιαίτερα φθαρμένα, χωρίς σταθερή υποδομή και σε κάποια σημεία ανύπαρκτα και είχαν προκαλέσει στο παρελθόν σοβαρούς τραυματισμούς, αποτελώντας συνεχή κίνδυνο για τους πεζούς. Επίσης, τοποθετήθηκαν φωτιστικά σημεία, τα οποία αναδεικνύουν την περιοχή, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Τα έργα θα συνεχιστούν στην περιοχή των Νεομαρτύρων και με την καλυτέρευση του καιρού θα ξεκινήσει η στρώση κυβόλιθων , κατασκευή νέων πεζοδρομίων από τον Ι. Ναό Νεομαρτύρων προς την Καπετάν Φούφα έως και την οδό Μεταμορφώσεως. Ενθουσιασμένοι οι κάτοικοι της περιοχής για την αναβάθμιση, αφού μετακινούνται με ασφάλεια ιδιαίτερα προς τους χώρους των Ιερών Ναών του Αγ. Ιωάννη και των Νεομαρτύρων και των σχολικών συγκροτημάτων. Μάλιστα, η τοποθέτηση φωτιστικών σημείων αναδεικνύει τα κτίρια της περιοχής και ολόκληρη την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: