Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Πτολεμαΐδα: 11/2 /2008
ΠΡΟΣ

Τον Υπουργό
Παιδείας & Θρησκευμάτων
κ. Ευριπίδη Στυλιαννίδη

Μητροπόλεως 15
Τ.Κ.: 101 85
ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 5766





Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Στις 1.10.2007 και με θέμα ‘’ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ από ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ’’, σας απέστειλα επιστολή για να σας ενημερώσω σχετικά με τα θλιβερά τεκταινόμενα από τους προκατόχους σας αλλά και τους αρμόδιους Πανεπιστημιακούς στο ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας ζήτημα της έλευσης Πανεπιστημιακών Σχολών και τμημάτων ΤΕΙ.
Σας ζήτησα μάλιστα και μία κατεπείγουσα συνάντηση :
Αντ΄ αυτής και με την παρέλευση 5 μηνών πληροφορούμαστε πώς το τμήμα Μαιευτικής (Τ.Ε.) που επρόκειτο να λειτουργήσει το 2008 στην Πτολεμαΐδα, ούτε καν συμπεριλήφθηκε στο μηχανογραφικό Δελτίο του τρέχοντος έτους.
Η τοπική κοινωνία είναι εξοργισμένη και αγανακτισμένη κι επειδή πιστεύω πώς θεωρείτε ότι αυτός ο λαός που στηρίζει νυχθημερόν με ιδρώτα και αίμα την ανάπτυξη της χώρας δικαιούται μιάς απάντησης από μέρους σας που θα δικαιώσει τις μακρόχρονες προσδοκίες του.
Ζητούμε :
την άμεση αποκατάσταση της προκλητικής αυτής παράλειψης.
κε Υπουργέ νομίζω πώς επί τέλους ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας δικαιούται μιάς συνάντησης η οποία μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις καθίσταται απόλυτα αναγκαία.


Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας


Γρηγόρης Τσιούμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: