Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Β.Δ.Ω.Π.


Περίσσεψαν οι ευχές και τα χαμόγελα στην λιτή και οικογενειακή εκδήλωση , που πραγματοποίησε στις 31 Ιανουαρίου σε γνωστή ταβέρνα της Πόλης μας , η Πολυφωνική Χορωδία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαϊδας , για την κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας .
Στην εκδήλωση συμμετείχαν σύσσωμοι οι Χορωδοί με τον Μαέστρο τους κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης , ενώ το παρόν τους έδωσαν και αρκετοί φίλοι της Χορωδίας , που χρωμάτισαν μουσικά τη βραδιά .
Την όμορφη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης , εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον και την εκτίμησή του στο έργο , που παράγει όλα αυτά τα χρόνια η Πολυφωνική Χορωδία του Ωδείου μας , η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί στις Χορωδιακές Συναντήσεις , που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες Πόλεις της Ελλάδας .
Εξάλλου στους μελλοντικούς στόχους της Χορωδίας , σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Κώστα Κωνσταντινίδη , είναι η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στο Σεκούριο της Λάρισας . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Πολυχρονίδης , ενώ ομολογουμένως ήταν η πιο … μελωδική πίτα της χρονιάς !


ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: