Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ολοένα και αυξανόμενος ρυθμός υλοποίησης και ολοκλήρωσης των απαιτούμενων έργων και ενεργειών


Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το 2008, του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας (ΒΙΟ.ΠΑ.Π. Α.Ε.).
Η ιδιαιτερότητα της συνεδρίασης είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στους νέους χώρους και στα ανακαινισμένα γραφεία της εταιρείας, στο Ισόγειο του Κτηρίου του ΙΤΕΣΚ, στον χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ.
Στη συνεδρίαση αυτή, επιβεβαιώθηκε τόσο από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ο ολοένα και αυξανόμενος ρυθμός υλοποίησης και ολοκλήρωσης των απαιτούμενων έργων και ενεργειών, έτσι ώστε το Βιοτεχνικό Πάρκο Πτολεμαΐδας να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα διαθέσιμο στους υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.
Μεταξύ των άλλων, ελήφθησαν και οι παρακάτω αποφάσεις:
Ø Πρόταση στη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά €400.000,00. Τούτο κρίνεται αναγκαίο, ώστε να διασφαλιστεί η απαιτούμενη Ιδία Συμμετοχή για την ολοκλήρωση του εγκεκριμένου Επενδυτικού Σχεδίου του ΒΙΟ.ΠΑ. Πτολεμαΐδας, ύψους 3,3 εκ. €.
Ø Ψηφίστηκε η πίστωση και εγκρίθηκαν τόσο ο τρόπος εκτέλεσης, όσο και οι όροι διακήρυξης του έργου «Κατασκευή Δικτύων ΒΙΟ.ΠΑ.Π. Α.Ε.». Η συγκεκριμένη διακήρυξη, ύψους άνω του 1,3 εκ. €, καθώς και τα αντίστοιχα αυτής τεύχη, θα είναι διαθέσιμα τις επόμενες 10 ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι αυτή την περίοδο και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου του 2008, είναι ενεργή η Διακήρυξη του Μειοδοτικού Διαγωνισμού Ανοιχτής Διαδικασίας για το έργο:«Επισκευή Κτιρίου Διοίκησης, (πρώην Κτίριο Χημικού Εργαστηρίου)», προϋπολογισμού €1.180.000,00. ( http://www.biopap.gr/ ). Τα Τεύχη Δημοπράτησης αυτού του έργου είναι ήδη διαθέσιμα από τα γραφεία τοι ΒΙΟ.ΠΑ. Πτολεμαΐδας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Βιοτεχνικό Πάρκο Πτολεμαΐδας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 24630-82250 (υπεύθυνος Κωνσταντίνος Νίκου), είτε μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης στο http://www.biopap.gr/, είτε μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@biopap.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: