Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Δ.Δ.


Προχωράει με εντατικούς ρυθμούς ο νέος κύκλος εργασιών της χειμερινής περιόδου, από το Δήμο Πτολεμαΐδας, για την επούλωση των φθορών των οδοστρωμάτων της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Χρύσανθος Ταϊρίδης και Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, στο πλαίσιο μιας άριστης συνεργασίας, τα συνεργεία του Δήμου κλείνουν τις λακκούβες με ψυχρή άσφαλτο και προβαίνουν στην αποκατάσταση των φθορών που υφίσταται το οδόστρωμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Όλες αυτές οι εργασίες στη πόλη και στα Δημοτικά Διαμερίσματα, πραγματοποιούνται βάσει προγράμματος της υπηρεσίας όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι, ενώ εάν κάποιοι συμπολίτες μας εντοπίσουν διάφορες αλλοιώσεις σε άλλα σημεία των δρόμων, μπορούν να τηλεφωνούν στο 54023, προκειμένου να γίνουν οι παρεμβάσεις αποκατάστασης.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: