Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ






















Σε μια λαμπρή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, προσκεκλημένος του Συνδέσμου Απανταχού Καστελλοριζίων «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» απηύθυνε χαιρετισμό ενώπιον πολλών γνωστών στελεχών της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας της χώρας.
Ο κ. Τσιούμαρης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προοπτική της αδελφοποίησης μεταξύ Καστελλόριζου και Πτολεμαΐδας, ενώ ήδη ο Δήμος Πτολεμαΐδας έχει προσκαλέσει και επίσημα το Σύνδεσμο να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν απο το Δήμο Πτολεμαΐδας.


Ο Σύνδεσμος Καστελλοριζίων γιόρτασε τα 85 χρόνια από την ίδρυσή του, κατά τη διάρκεια της οποίας μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκε ως επίτιμο μέλος ο καθηγητής Διονύσιος Μπαλοδήμος, ενώ βραβεύτηκαν νέων απο το Ίδρυμα Β.Ι. Χατζηγιαννάκη. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών και τραγουδιών απο το χορευτικό συγκρότημα του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: