Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Ο Δήμος Πτολεμαΐδας πρώτος σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, υπέγραψε σήμερα με τη διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Δυτικής Μακεδονίας) την σύμβαση ταχυπληρωμής των κλήσεων που προκύπτουν από τις βεβαιώσεις τις δημοτικής αστυνομίας. Πρόκειται για ένα σύστημα εισπράξεων αποπληρωμών, το οποίο είναι αξιόπιστο και στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των πολιτών, που μέχρι σήμερα ήταν αναγκασμένοι να προσέρχονται στο δήμο όπου έχει βεβαιωθεί η κλήση, ενώ τώρα μπορούν να την πληρώνουν στο Ταχυδρομικό κατάστημα της περιοχής όπου διαμένουν.
Η σύμβαση υπεγράφη από το δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη παρουσία των Κωστή Θανάση Περιφερειακού Δ/ντη ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμά Ζησιάδη Τομεάρχη Πόρων και Υποστήριξης ΕΛΤΑ, Πασχάλη Παναγιώτου Τομεάρχη Πωλήσεων ΕΛΤΑ και Δημήτρη Παπαδημητρίου Υποδιευθυντή του Υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Πτολεμαΐδα.
Κατά την συνάντηση των διευθυντικών στελεχών των ΕΛΤΑ με το δήμαρχο Πτολεμαΐδας συζητήθηκε το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πτολεμαΐδα με την έλλειψη προσωπικού καθώς στις κατά καιρούς προκυρήξεις δεν εκδηλώνεται το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.
Ο κ. Τσιούμαρης στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος στελέχωσης τόνισε ότι θα ενημερώνει όλους τους ανέργους που έχουν καταγραφεί στο δήμο και αναζητούν μία θέση εργασίας, για τις επόμενες προκυρήξεις των ΕΛΤΑ.
Ο Περιφερειακός Δ/ντης των ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας Κωστής Θανάσης παρότρυνε ακόμη τους πολίτες να απευθύνονται εγκαίρως στην Υπηρεσία Μετακόμισης των ΕΛΤΑ όταν αλλάζουν διεύθυνση κατοικίας διότι τις περισσότερες φορές χάνεται πολύτιμος χρόνος από τους εποχικούς εργαζόμενους των ταχυδρομείων να αναζητούν τους παραλήπτες της αλληλογραφίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη για την άψογη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: