Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ


Καθημερινό φαινόμενο κατάντησε στην πόλη μας, οι καταστροφές που προκαλούν κάποιοι οδηγοί στους μεταλλικούς στύλους φωτισμού, κατά την προσπάθειά τους να ‘’παρκάρουν’’ πάνω στα πεζοδρόμια ή να ξεφορτώσουν κάποια υλικά ή οδηγώντας υπό την επήρεια κατανάλωσης αλκοόλ.
Δεν προλαβαίνουν τα συνεργεία του Δήμου, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρύσανθο Ταϊρίδη, να αντικαθιστούν τις κατεστραμμένες κολώνες και τους σπασμένους λαμπτήρες, με αποτέλεσμα τα αποθέματα του Δήμου να εξαντλούνται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να γίνονται νέες παραγγελίες.
Επισημαίνεται η προσοχή των οδηγών, αλλά και των διερχόμενων πεζών από τα σημεία όπου υπάρχουν πεσμένοι στύλοι φωτισμού, καθώς τα ακάλυπτα ηλεκτροφόρα καλώδια καθίστανται άκρως επικίνδυνα, για την πρόκληση ατυχημάτων.
Ελάχιστοι είναι οι οδηγοί, οι οποίοι εφ’ όσον προκαλέσουν κάποια ζημιά, ειδοποιούν τον Δήμο, ενώ οι περισσότεροι που προσκρούουν και ρίχνουν κάτω τις κολώνες, γίνονται άφαντοι…
Εφ’ όσον εντοπιστούν πεσμένοι, ηλεκτροφόροι στύλοι, από συντοπίτες μας, πρέπει να ενημερωθούν τα συνεργεία του Δήμου για την άμεση αντικατάστασή τους.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: