Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας υλοποιώντας την υπ’ αριθμ 389/2007 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί όλους τους νέους ηλικίας από 15 έως 28 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Πτολεμαίδας να εγγραφούν στο Μητρώο Νέων που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο μας.
Οι εγγεγραμμένοι νέοι έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων, να μετέχουν ισότιμα στις εκδηλώσεις του και να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους στο πλαίσιο της συνέλευσης των μελών του. Ο θεσμός του Τοπικού Συμβουλίου Νέων διαμορφώνει το πλαίσιο ενασχόλησης των νέων με την πολιτική ζωή του τόπου τους και την εξοικείωση τους με την αρχή της Δημοκρατίας ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τα προβλήματα της νεολαίας , προτείνει δράσεις και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή τους από κοινού με το Δήμο μας.
Οι εγγραφές στο Μητρώο Νέων θα γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Κατάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος Ι. Ασπράγκαθος τηλ 6944429638.
Πληρ. στο τηλ 24630 57662 αρμόδια υπάλληλος Α. Τσακμάκη .
Το Μητρώο Νέων θα παραμείνει ανοικτό και θα δέχεται αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: