Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας Α.Ε.

Με γοργούς ρυθμούς υλοποιούνται οι εργασίες στον πρώην χώρο της ΑΕΒΑΛ, από τους υπεύθυνους του φορέα υλοποίησης του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας Α.Ε. Στόχος πλέον είναι η πλήρης εμπορική λειτουργία στις αρχές του καλοκαιριού του 2008 και η παράδοσή του στους ενδιαφερόμενους επενδυτές/επιχειρηματίες για τη λειτουργία δεκάδων επιχειρήσεων.
Μετά τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη και τις αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας από τα τέλη του Νοέμβρη του 2007, έχουμε μέχρι σήμερα τις παρακάτω ενέργειες:
Ορίστηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης και Αντιπρόεδροι τόσο ο κος Εμμανουήλ Κακαράς, ως εκπρόσωπος του ΕΚΕΤΑ, όσο και ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης.
Ορίστηκε ως άμισθος Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟ.ΠΑ.Π. Α.Ε. ο κ. Νίκου Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι ειδικός σύμβουλος του Δήμου Πτολεμαΐδας
Είναι έτοιμα τα τεύχη που απαιτούνται για τη διενέργεια ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, (ΠΡΩΗΝ ΚΤΙΡΙΟ ΧΗΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)», τα οποία θα διανεμηθούν στους υποψήφιους αναδόχους τις πρώτες ημέρες του Φλεβάρη 2008.
Δημιουργήθηκαν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας Α.Ε.», στο Ισόγειο του κτηρίου του ΕΚΕΤΑ-ΙΤΕΣΚ, μέσα στον χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ. Τα γραφεία αυτά εξοπλίστηκαν με γραφεία και εξοπλισμό πληροφορικής τελευταίας τεχνολογίας, ολοκληρωμένο δίκτυο ασθενών ρευμάτων, καθώς και ασύρματη ευρυζωνική σύνδεση για να καλύψει άμεσα τις ανάγκες τόσο του φορέα υλοποίησης του έργου, όσο και των υποψηφίων επενδυτών/επιχειρήσεων που θα επισκέπτονται τον χώρο.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη ΔΕΗ ΑΕ και έπειτα από προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Πτολεμαΐδας, η ΔΕΗ παραχώρησε εδώ και 1 μήνα, ένα μηχάνημά της για τον καθαρισμό, την ισοπέδωση, τη διαμόρφωση και τον εξωραϊσμό των εδαφών και των χώρων του ΒΙΟ.ΠΑ.Π. και του περιβάλλοντος χώρου της ΑΕΒΑΛ ευρύτερα, ώστε να καταστεί δυνατή η υλοποίηση της Πολεοδομικής Μελέτης και η εκτέλεση των έργων υποδομής, ιδιαίτερα στις νέες περιοχές του ΒΙΟ.ΠΑ.Π. Έτσι οι χώροι αυτοί θα καταστούν άμεσα εκμεταλλεύσιμοι προς χρήση από τους αυριανούς επιχειρηματίες, οι οποίοι θα επιλέξουν το ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας για τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. (συνημμένες φωτογραφίες)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Βιοτεχνικό Πάρκο Πτολεμαΐδας, το χρονοδιάγραμμα δράσεων και τις υπηρεσίες που αυτό θα παρέχει, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 24630-82250 ή στο κινητό 6973392637 (κ. Κωνσταντίνος Νίκου). Επίσης,μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας στο http://www.biopap.gr/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: