Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Συνάντηση με τον Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο Δημήτριο Φαφούτη και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Δημήτριο Σιγγιρίδη είχε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης την περασμένη Παρασκευή.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η προοπτική φιλοξενίας της σχολής εκπαίδευσης πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαϊδας, με προοπτική να φιλοξενείται ετησίως στην Πτολεμαϊδα μια σειρά εκπαίδευσης δημοτικών αστυνόμων και μια σειρά εκπαίδευσης πυροσβεστών.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας συνεχάρη την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το έργο της μέχρι σήμερα, γεγονός μάλιστα που την κατατάσσει πρώτη στους θεσμούς που εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες, σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία σχετικών ερευνών. Ο κ. Τσιούμαρης ενημέρωσε, επίσης, τους υψηλόβαθμους λειτουργούς του Πυροσβεστικού Σώματος ότι η λίμνη Χειμαδίτιδα και το κοντινό αεροδρόμιο της αερολέσχης Εορδαίας αποτελούν σημείο, όπου τα πυροσβεστικά αεροπλάνα μπορούν να κάνουν ανεφοδιασμό. Επίσης, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας τόνισε ότι ο Δήμος Πτολεμαΐδας με τον εξοπλισμό και τις υδροφόρες του είναι πάντα στη διάθεση των πυροσβεστικών υπηρεσιών για οποιαδήποτε συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: