Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Συνάντηση στο περιθώριο της επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας Ανδρ. Λυκουρέντζου στο νομό, είχε μαζί του ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρ. Τσιούμαρης. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η ίδρυση και λειτουργία του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαΐδα.
Όπως τόνισε ο κ. Λυκουρέντζος «το τμήμα Μαιευτικής δεν είναι το μοναδικό τμήμα, του οποίου η λειτουργία μετατίθεται για την επόμενη χρονιά, καθώς αυτό έχει συμβεί σε περίπου 30 ακόμα τμήματα και σχολές σε όλη την Ελλάδα». Ο κ. Λυκουρέντζος διαβεβαίωσε το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας ότι «πολύ σύντομα αναμένεται να υπογραφεί το προεδρικό διάταγμα, που θα περιλαμβάνει το τμήμα Μαιευτικής στην Πτολεμαϊδα». Ο υφυπουργός Παιδείας δεσμεύθηκε, επίσης, να μεσολαβήσει ώστε μέχρι τις 25 Μαρτίου να συναντηθεί ο Δήμαρχος με τον Υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Αθήνα.
Ο κ. Λυκουρέντζος αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Πτολεμαϊδα είπε, επίσης, ότι θα φροντίσει στις αρχές Απριλίου να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα, ενώ επαναβεβαίωσε την πρόθεση του Υπουργείου να τιμήσει την ευεργέτιδα Χριστίνα Βούλγαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: