Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Εντείνονται οι αισθητικές παρεμβάσεις του Δήμου Πτολεμαΐδας σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και των Δημοτικών Διαμερισμάτων


Εντείνονται οι αισθητικές παρεμβάσεις του Δήμου Πτολεμαΐδας σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και των Δημοτικών Διαμερισμάτων. Τα τελευταία δυο χρόνια η δημοτική αρχή προχώρησε στον εξωραϊσμό αρκετών χώρων –αρχής γενομένης πριν από λίγους μήνες αυτού μεταξύ της Αγ. Τριάδας και του Αγροκηπίου- οι οποίοι εξαιτίας της αλόγιστης ρίψης αδρανών υλικών μετατράπηκαν σε μπαζότοπους.
Τα συνεργεία του Δήμου ήδη ολοκλήρωσαν την διαδικασία ρίψης αδρανών υλικών, αλλά και την αποψίλωση χόρτων στις εξής τοποθεσίες:
-Παραπλεύρως του Στρατοπέδου Φούφα, εκεί όπου στεγάζονται σήμερα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πτολεμαΐδας.
-Στην οδό Ανανία Νικολαϊδη
-Στην οδό Β. Ηπείρου
-Στον δρόμο που οδηγεί στον χώρο απόθεσης απορριμμάτων, η περίφραξη του οποίου θα ολοκληρωθεί σύντομα.
-Στην τοποθεσία πίσω από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.
-Στον πρώην χώρο διαμονής των Τσιγγάνων
-Στην είσοδο του Δ.Δ. ΠενταβρύσουΣτόχος του Δήμου Πτολεμαΐδας είναι η αισθητική αναβάθμιση όλων των εγκαταλελειμμένων χώρων και καλούνται οι πολίτες να συμβάλλουν στην διατήρηση της καθαριότητας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: