Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. ΤΗΝ 19Η ΜΑΪΟΥ

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (12/5/08) ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, έθεσε ως θέμα τη συμμετοχή του Δήμου στην Πανελλαδική συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την 19η Μαΐου- ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού- στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, μετά από επιστολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) Γεώργιο Παρχαρίδη.
Ο Δήμαρχος ζήτησε απ’όλους να συμμετέχουν στην πανελλαδική αυτή συνάντηση των Ποντίων, με κεντρικό σύνθημα και αίτημα την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας, συμβάλλοντας στην προώθηση και στην επίτευξη του επιδιωκόμενου αυτού στόχου, που αποτελεί βασικό ζήτημα του Ποντιακού Ελληνισμού. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η γνωστή αμερικανίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας του βιβλίου «Ούτε το όνομα μου» Θέα Χάλο και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Στέφανος Ταμβάκης, με τον οποίο ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας είχε πρόσφατα επαφές για το θέμα της αδελφοποίησης με την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: