Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Η "ΨΥΧΗ" ΤΟΥ 77ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Φορώντας το καλύτερό τους χαμόγελο και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, οι 25 εθελοντές της διοργάνωσης του 77ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών, υποδέχτηκαν αθλητές και συνοδούς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, που διεξήχθη ποτέ σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.
Φορώντας κίτρινα μπλουζάκια με το λογότυπο του Δήμου Πτολεμαΐδας, συνέβαλαν καθοριστικά στις αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Παράλληλα με τους 25 εθελοντές καθοριστική υπήρξε και η συμμετοχή 65 παιδιών, τα οποία στην τελετή έναρξης των αγώνων παρέλασαν κρατώντας πλακάτ με τα ονόματα των ομάδων και κερδίζοντας τις καρδιές όλων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσεχές διάστημα αναμένεται να συσταθεί η λέσχη εθελοντών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου το οποίο θα συντονίζει σε συνεργασία με τον Δήμο Πτολεμαΐδας όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Ο Δήμος Πτολεμαΐδας και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές της διοργάνωσης, θα τους τιμήσει σύντομα σε μια σεμνή εκδήλωση, ζητώντας τους να είναι πάντα κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, το μέλλον του οποίου διαφαίνεται λαμπρό, καθώς του χρόνου θα φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Συγκινημένος ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, απευθυνόμενος στους εθελοντές είπε «τέτοιου είδους διοργανώσεις χωρίς Εθελοντές δε γίνονται», τονίζοντας ότι χωρίς τη συμβολή των εθελοντών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μάλιστα, κάλεσε τους εθελοντές να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Σχολής Κριτών, που σύντομα θα συσταθεί στην Πτολεμαϊδα, μετά από εισήγηση του κ. Τσιούμαρη στην Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: