Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης συγχαίρει το τοπικό συγκρότημα Los Mujeros (Jazz/ blues) που επιλέχθηκε ανάμεσα στα 21 συγκροτήματα που προκρίθηκαν στο SCHOOLWAVE (φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων) 2008 που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων του Δήμου Βύρωνα, προσφέροντας άλλη μια διάκριση στον Δήμο μας.
Οι Los Mujeros απαρτίζονται από μαθητές και σπουδαστές του Δήμου μας και είναι οι εξής: Καλαϊτζόπουλος Δ.- κιθάρα και φωνητικά, Καλαϊτζόπουλος Χ – Ακορντεόν, Πατσίκας Α.- Σαξόφωνο, Πεταλίδης Γ.- Πλήκτρα, Χασιώτης Κ.- Ντράμς, Βαλαβάνης Λ.- Μπάσο.
Την επιλογή των συγκροτημάτων έκαναν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, ο συνθέτης Γιώργος Κουμεντάκης, ο Βασιλικός από τους Raining Pleasure, o Σάκης από τους Rotting Christ και ο Χρήστος Ιωαννίδης από τους Schooligans.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα “ Schoolwave Sunday” που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο χειμώνα στο club «Κύτταρο» στην Αθήνα καθώς και στο “Schoolwave tour” που θα γίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα συμμετέχει και το τοπικό μας συγκρότημα Los Mujeros.

Δεν υπάρχουν σχόλια: