Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΕΝΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

Η σκηνική παρουσία των μαθητριών της Πειραματικής Σχολής Κλασικού Χορού που ερμήνευσαν, ανά τμήμα, ειδικές χορογραφίες αφιερωμένες στη θεματική ενότητα «Θάλασσα», τα κοστούμια, οι εικόνες και η μουσική, γοήτευσαν και δρόσισαν φέτος όσους παρακολούθησαν, το Σάββατο 17 Μαϊου, στο Πνευματικό Κέντρο, την ετήσια παράσταση μπαλέτου.
Αστερίες, κοχύλια, μέδουσες, μαργαριτάρια και γοργόνες με μουσική υπόκρουση Σπανουδάκη, Mozart, Strauss αλλά και Vanessa Mae, δημιούργησαν ατμόσφαιρα ψυχικής και πνευματικής ανάτασης σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, συνεχάρη όσους συντέλεσαν και εφέτος στην ετήσια εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο των γονέων για τους οποίους υπογράμμισε την αξία της συνεργασίας με τη Σχολή και της καθημερινής μέριμνας για την ομαλή ροή των μαθημάτων σε ετήσια βάση και ανακοίνωσε, ότι η Δημοτική Αρχή, προωθεί τη μεταστέγαση της Σχολής σε μία από τις πρώην Αποθήκες της Ένωσης Γεωργ. Συνεταιρισμών, (αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προσαρμογής στις ανάγκες λειτουργίας της Σχολής).
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, επαινώντας τη δασκάλα Μάρθα- Δήμητρα Τασιούδη είπε χαρακτηριστικά πως κάθε χρόνο βάζει τον πήχη πιο ψηλά, καθώς κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως κάθε χρόνο οι χορογραφίες θα είναι και πιο εντυπωσιακές, ενώ τόνισε πως «τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα περιβάλλον δημιουργικό και γεμάτο φαντασία». Ο κ. Τσιούμαρης, επίσης, συνεχάρη το διευθυντή της ΔΕΠΕΚΟΠΠ κ. Δημ. Λιακάκο, την πρόεδρο Τάνια Βάνη- Κεχαγιά και όλα τα μέλη του Δ.Σ.
Παρά το αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, οι επευφημίες και τα θερμά χειροκροτήματα, έδωσαν το στίγμα του επιπέδου της φετινής παράστασης που εξακολουθεί να παραμένει, ως κατ΄ εξοχήν πολιτιστική δραστηριότητα, μοναδική στη Δυτ. Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: