Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Oλοκληρώθηκε επιτυχώς και δεύτερος διαγωνισμός

Μόλις μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού για την Επισκευή του Νέου Διοικητηρίου του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας, ΒΙΟ.ΠΑ.Π. Α.Ε., ολοκληρώθηκε επιτυχώς και δεύτερος διαγωνισμός, αυτή τη φορά για την επιλογή Αναδόχου για την Κατασκευή των απαραίτητων Δικτύων Υποδομής του Πάρκου (Δίκτυο Ύδρευσης, Ομβρίων, Ακαθάρτων κ.λ.π.).
Η μελέτη του έργου, προβλέπει την πλήρη αξιοποίηση των τμημάτων του υφιστάμενου δικτύου τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς και τη δημιουργία νέων, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται πλήρως οι επιχειρήσεις που θα εγκατασταθούν στα οικοδομικά τετράγωνα του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαΐδας.
Το έργο, το οποίο είχε αρχικό προϋπολογισμό 1,372 εκ. € , είναι ενταγμένο στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2000-2006 και συγχρηματοδοτείται κατά 40% από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Κονδύλια. Ανάδοχος του έργου ανακηρύχθηκε η εταιρεία «Ικτίνος Κατασκευαστική» με ποσοστό 48,24%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: