Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Άνοιξε τις πύλες της η 11η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Πτολεμαΐδας, η οποία φιλοξενείται στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς και θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα 26 Μαΐου.
Στην φετινή έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 25 παραγωγοί από την Κεντροδυτική Μακεδονία (μέλη του Ανθοκομικού συνεταιρισμού Βόρειας Ελλάδας, αλλά και τοπικών παραγωγών και εκθετών από την Πτολεμαΐδα, δίνοντας ακόμη περισσότερο χρώμα και ζωντάνια στην πόλη μας.
Παράλληλα, στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς λειτουργεί και έκθεση ζωγραφικής των νηπιαγωγείων του Δήμου μας με θέμα το περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίζουν την καλύτερη ζωγραφιά των παιδιών, η οποία στο τέλος της διοργάνωσης θα βραβευτεί.
Τα εγκαίνια της 11ης Ανθοκομικής Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Πτολεμαΐδας, υπεύθυνου του τμήματος πρασίνου, Χρύσανθου Ταϊρίδη, ο οποίος αναφερόμενος στον επιτυχημένο θεσμό υπογράμμισε " η προστασία και ευαισθητοποίηση απέναντι στο περιβάλλον αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο αίτημα, καθώς τα θέματα περιβάλλοντος επηρεάζουν καταλυτικά και μια σειρά από άλλα θέματα που σχετίζονται με την οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Στην Πτολεμαΐδα για ένα λόγο παραπάνω που η ανάπτυξη του τόπου μας είναι συνδεδεμένη με την δραστηριότητα της Δ.Ε.Η., ενώ η ταυτόχρονα η ευαισθησία μας απέναντι στο περιβάλλον είναι δεδομένη".
Η διοργάνωση της 11ης Ανθοκομικής Έκθεσης ανήκει στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και του τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: