Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΠΑΛ-ΣΕΚ

Τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη επισκέφθηκε ο καθηγητής Βασίλειος Χατζησάββας, και η ομάδα των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ-ΣΕΚ, που πρώτευσε στο σχολικό διαγωνισμό κατασκευών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δαίδαλος» των Τεχνικών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας συνεχάρει και από κοντά τους καθηγητές και τους μαθητές του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Πτολεμαΐδας (ΕΠΑΛ-ΣΕΚ), που με την πρωτιά τους απέδειξαν για μία ακόμη φορά το άριστο επίπεδο σπουδών των σχολείων της Πτολεμαΐδας και τους εξέφρασε την υπερηφάνεια του εκ μέρος όλου του λαού , καθώς για 4η συνεχή χρονιά προβάλλουν τον Δήμο μας στο πανελλήνιο. Δυστυχώς όμως , όπως είπε, κανένας δεν ασχολείται με τις συνεχείς διακρίσεις του Δήμου μας αλλά προβάλλουν σκοπίμως μόνον τα αρνητικά .
Ο κ. Τσιούμαρης αναφερόμενος και στο έργο των παιδιών για τους φωτεινούς σηματοδότες τόνισε ότι μόλις παρθεί η πιστοποίησή τους τα λεφτά αντί να τα δώσει σε διάφορες εταιρείες, θα τα καταθέσει στο ταμείο των μικρών εφευρετών, προκειμένου να προάγουν την επιστήμη και να διατηρούν λαμπρό το όνομα της Πτολεμαΐδας.
Το έργο «εντοπισμός με laser χιονοδρόμων σε χιονοδρομική πίστα» των μαθητών διακρίθηκε και βραβεύτηκε, στην διάρκεια της Έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων, από την διεύθυνση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Συνολικά στη φετινή έκθεση «Δαίδαλος» συμμετείχαν 13 σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία κινήτρων για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και εφευρετικότητας των μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και η δυνατότητα ανάδειξης όσων μαθητών έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες και κλίσεις στον τεχνολογικό, επιστημονικό ή καλλιτεχνικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: