Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Τους καρπούς μιας επίμονης προσπάθειας σαραντατεσσάρων ετών απόλαυσε το μουσικόφιλο κοινό του Δήμου Πτολεμαΐδας κατά την διάρκεια της συναυλίας της Φιλαρμονικής «ο Αριστοτέλης».
Η σύνθεση των ήχων, η προσπάθεια των μουσικών, τα ποικίλα μουσικά ρεύματα – κάτω από την μπαγκέτα του αρχιμουσικού – ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης –στα πλαίσια της εκδήλωσης – τίμησε τον τρομπετίστα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γεράσιμο Ιωαννίδη, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο ετήσιο κονσέρτο της Φιλαρμονικής.
Ο κ. Τσιούμαρης στον χαιρετισμό του συνεχάρη όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου για την μουσική πανδαισία που προσφέρουν στους δημότες και προέτρεψε όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με την μουσική τονίζοντας : « Η Φιλαρμονική είναι ένα λειτουργικό κομμάτι του Δήμου μας που συμμετέχει στις χαρές και τις λύπες της καθημερινότητας μας . Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας και ως εκ τούτου του εαυτού μας .Η μουσική λειτουργεί σαν μια φωτογραφία που σε αφήνει να φαντάζεσαι και επειδή απόψε δεν υπάρχουν στίχοι αλλά μόνον μουσική ας αφήσουμε τους εαυτούς μας να ταξιδέψουν και να συναντηθούν με τις μελωδίες των δημιουργών».
Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του Δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη ότι μέσα στο 2008 η Φιλαρμονική θα μεταφερθεί στον χώρο όπου σήμερα στεγάζονται οι αποθηκευτικοί χώροι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες επισκευές.Ο κ. Τσιούμαρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρόεδρο της Φιλαρμονικής και δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Ασπράγκαθο που η φροντίδα και η αγάπη του έχουν δώσει ορατά αποτελέσματα αφού όπως είπε ο κ. Δήμαρχος είναι νέος , μορφωμένος ,με μουσική παιδεία ,ευαισθησίες και κυρίως θέληση για να αναδείξει τον «Αριστοτέλη» εκεί που του αξίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.