Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΤΟΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘’ΑΛΕΙΦΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ’’ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Για άλλη μια φορά καθήλωσε το κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου του ο Εκδότης και
Συγγραφέας κ. Μελάς Γιαννιώτης.
Ειδικά στάντ δημιουργήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πτολεμαΐδας, όπου και μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Τσιούμαρη κρατήθηκαν 25 βιβλία αρχικά, για να δίδονται τιμητικά από τον Δήμο Πτολεμαΐδας ως δώρο σε υψηλούς επισκέπτες της πόλης τιμώντας την ιστορία του τόπου τους και της Μακεδονίας γενικότερα.



Την παρουσίαση του βιβλίου τίμησε με την παρουσία του και ο τέως Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Τσιαρτσιώνης, ο Αρχιμανδρίτης Μαναδής Νικηφόρος, αλλά και εκπρόσωποι τύπου, οι αρχές του τόπου και κάτοικοι της Πτολεμαΐδας.

Στην παρουσίαση του βιβλίου απεύθυναν χαιρετισμό: Ο Δήμαρχος της Πτολεμαΐδας κ. Τσιούμαρης, ο Εκδότης της εφημερίδας Πτολεμαίος κ. Πουγαρίδης και τέλος ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Δακής.


Ο Εκδότης και συγγραφέας κ. Μελάς Γιαννιώτης μαγνήτισε το κοινό με τα στοιχεία και τεκμήρια που παρουσίασε και κέντρισε και παρότρυνε τις αρχές του τόπου με την τόσο έντονη τεκμηριωμένη ιστορικά και πραγματικά παρουσίαση του, στην δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα στεγαστούν τα ανεκτίμητης αξίας μάρμαρα, επιγραφές και ευρήματα της τετράχρονης αναζήτησης και έρευνας του γνήσιου Μακεδόνα αγωνιστή και άξιου συνεχιστή της έρευνας του Μανώλη Ανδρόνικου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τσιαρτσιώνης στο τέλος της ομιλίας του κ. Μελά Γιαννιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: