Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Στον αστερισμό των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες οι γιορτές στις δημοτικές επιχειρήσεις και στα νομικά πρόσωπα του Δήμου Πτολεμαϊδας.
Γιορτές, λοιπόν, με μεγάλη συμμετοχή έγιναν στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πτολεμαΐδας, όπου οι ηλικιωμένοι μέσα σε ατμόσφαιρα ζεστασιάς και αγάπης αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τον καινούργιο χρόνο. Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Κική Σαββουλίδου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και υγεία και τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου στη λειτουργία του ΚΑΠΗ.
Μια ξεχωριστή γιορτή πραγματοποίησαν και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πτολεμαϊδας, παρουσία του προέδρου του νομικού προσώπου Απόστολου Χατζόπουλου, στο πλαίσιο της οποίας τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να πουν τα παραδοσιακά κάλαντα, να παίξουν στη χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση και να πάρουν τα δωράκια τους.
Ο Άη Βασίλης επισκέφθηκε, όμως, και τα παιδιά των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πτολεμαΐδας και ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης μοίρασε δώρα και ευχές στους μικρούς του φίλους.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας τόνισε πως «η πλέον προβληματική επιχείρηση βαδίζει σε μια σωστή πορεία, ενώ στόχος του δεν είναι η θεωρία αλλά η πράξη» και συνέχισε λέγοντας ότι « ο Δήμος ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ βαδίζει ολοταχώς προς τον Δήμο Εορδαίας στον οποίο η Πτολεμαΐδα θα διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο». Στόχος της επιχείρησης είναι η κερδοφορία τόνισε ο κ. Τσιούμαρης και στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο της ποιότητας του νερού. Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Στο μεταξύ τη χριστουγεννιάτικη τους γιορτή πραγματοποίησε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Περδίκκα μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με σκετς και ποιήματα, όπως τα μικρά παιδιά ξέρουν να δημιουργούν. Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος των ΚΔΑΠ κ. Τάνια Βάνη- Κεχαγιά παραβρέθηκε στην παιδική αυτή γιορτή και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και μετέφερε τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στη λειτουργίας των ΚΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: