Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο «ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ»

Το πρώτο φύλλο του «Δημότη Πτολεμαϊδας», της νέας διμηνιαίας έκδοσης του Δήμου Πτολεμαϊδας κυκλοφόρησε. Ο «Δημότης Πτολεμαϊδας» αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας της δημοτικής αρχής για ενημέρωση των πολιτών, η οποία εγγυάται τη διαφάνεια των διαδικασιών. Η εφημερίδα έρχεται να προστεθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και το Δημοτικό Ραδιόφωνο και να αποτελέσει έτσι τον τρίτο πόλο του τρίπτυχου της ενημέρωσης.
Ο «Δημότης Πτολεμαϊδας» θα εκδίδεται ανά δίμηνο και αποτελεί μια ενημερωτική ανακεφαλαίωση των όσων έχουν γίνει μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω απο όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στο Δήμο. Μέσα στις σελίδες της εφημερίδας, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν ότι τους ενδιαφέρει και απασχολεί την πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα.
Ο «Δημότης Πτολεμαϊδας» θα μοιραστεί σε όλες τους πολίτες του Δήμου, οι οποίοι είναι συνδρομητές της ΔΕΥΑΠ και θα φτάσει στα χέρια τους ταχυδρομικώς το προσεχές διάστημα.Τον «Δημότη Πτολεμαϊδας» μπορεί κανείς να διαβάσει και ηλεκτρονικά μέσα απο την ιστοσελίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας στο www.ptolemaida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: