Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΜΕ ΤΗ ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜ


Μέσα σε μια ιδιαίτερα ξεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο δήμος Πτολεμαΐδας, για τα παιδιά των εργαζομένων (Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου) στο πνευματικό κέντρο της πόλης. Η εκδήλωση άρχισε με την θεατρική παράσταση «Η ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ» από το κουκλοθεατρικό εργαστήρι Πτολεμαΐδας, ένα έργο εναρμονισμένο με το κλίμα των ημερών, που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημά τους.
Ξεχωριστή ήταν η στιγμή, που τα μικρά παιδιά υποδέχθηκαν στην αίθουσα τον δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα δίνοντας το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση. Ο δήμαρχος απόλαυσε τα παιδικά κάλαντα προτείνοντας τα παιδιά να μάθουν και τα παραδοσιακά κάλαντα, ενώ (συμβολικά) τους προσέφερε βιβλία του Παπαδιαμάντη τονίζοντας ότι «δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς Παπαδιαμάντη» και πρόσθεσε ότι του χρόνου μαζί με τα δώρα θα προσφέρονται στα παιδιά και βιβλία του Παπαδιαμάντη με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίας. Τέλος ο κ. Τσιούμαρης ευχήθηκε στα παιδιά χρόνια πολλά, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και να μεγαλώνουν μέσα στην οικογένειά τους με τις αρχές του δικαίου. Παράλληλα, την ίδια μέρα στα πλαίσια του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Πτολεμαΐδας, το Β΄ ΚΑΠΗ πραγματοποίησε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την συμμετοχή όλων των μελών του. Σε μία ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ξεστή και ευχάριστη οι ηλικιωμένοι αντάλλαξαν ευχές, χόρεψαν, τραγούδησαν και δέχθηκαν τις ευχές του δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, που μετέφερε η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Κική Σαββουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: