Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Πτολεμαϊδας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες Εορδαίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των παιδιών με πρωταρχικό στόχο, όπως είπε, την άμεση λειτουργία της Μονάδας Ημιαυτόνομης Διαβίωσης και Διημέρευσης ΑμΕΑ στον πρώην Γηροκομείο στην Πτολεμαϊδα.
«Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Βασική μας προτεραιότητα είναι η λειτουργία της Μονάδα και πιστεύουμε ότι θα βρούμε τα χρήματα, όσο χρεωμένος κι αν είναι ο Δήμος μας και του χρόνου θα μπορέσουμε να δημοπρατήσουμε το έργο», τόνισε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας αναφερόμενος και στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες Εορδαίας για την δημιουργία μητρώου υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα τους διαθέσει δυο υπαλλήλους, προκειμένου να ξεκινήσουν την καταγραφή.
Όσον αφορά την ψυχολογική στήριξη των οικογενειών παιδιών με ειδικές ανάγκες θα ζητήσει τη συνεργασία των εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ παράλληλα ο Δήμος θα διαθέσει λεωφορείο και για τη μεταφορά των εθελοντών, αλλά και των ειδικών επιστημόνων.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος Πτολεμαΐδας μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: