Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΘ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σημαντική συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Παπαγεωργίου θα έχει ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης και οι βουλευτές του Νομού Κοζάνης για το θέμα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας αύριο στη 1 το μεσημέρι στην Αθήνα.
Από τη συνάντηση αυτή, που γίνεται μετά από πρόσκληση του αρμόδιου για το θέμα Υφυπουργού, ο Δήμος Πτολεμαϊδας περιμένει πολλά, ενώ το αποτέλεσμα τις συνάντησης θα καθορίσει και το μέλλον των κινητοποιήσεων.
Σε διευρυμένη σύσκεψη της διαπαραταξιακής επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν και οι φορείς της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφασίστηκε συμβολική κατάληψη της καθέτου της Εγνατίας Οδού στο ύψος της ΑΕΒΑΛ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας. Από το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Υφυπουργό θα εξαρτηθεί το αν οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις θα γίνουν την Παρασκευή, όπως είναι προγραμματισμένο ή αν θα ματαιωθούν, εφόσον ικανοποιηθεί το αίτημα της επαναλειτουργίας της ΜΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: