Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ … ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Άναυδος έμεινε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, όταν επισκεπτόμενος τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Οδού Γράμμου στην άνω Πτολεμαΐδα, αντίκρισε εικόνες που σίγουρα δεν προάγουν την κοινωνική μας ευαισθησία ως πολίτες αυτού του τόπου.
Αυτούς τους χώρους άθλησης και αναψυχής των νέων της περιοχής, που συντηρούνται από τον Δήμο, κάποιοι ασυνείδητοι «φρόντισαν» να τους μετατρέψουν σε χώρους απορριμμάτων, ενώ δεν δίστασαν να προκαλέσουν ζημιές ακόμη και στο γήπεδο με σπιναρίσματα αλλά και στην περίφραξη τους ανασηκώνοντας και προκαλώντας φθορές στο συρμάτινο πλέγμα όπως δείχνουν άλλωστε και οι φωτογραφίες που παραθέτουμε.
Τραγική ειρωνεία της απαράδεκτης αυτής κατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα στις σωρούς των σκουπιδιών, υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων που παραμένουν άδειοι…
Φαινόμενα βανδαλισμοί, παρατήρησε ο κ. Δήμαρχος και σε άλλα σημεία της πόλης καθώς περνά απ’ όλους τους χώρους, ενώ χαρακτήρισε ως απαράδεκτες τις ενέργειες ‘’κάποιων’’ που επιμένουν να ρυπαίνουν και να καταστρέφουν ότι καλό υπάρχει σ’ αυτό τον τόπο χωρίς να εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: