Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Πατροπαράδοτα έθιμα αναβίωσαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Περδίκκα από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Όμιλο Περδίκκα, υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση με τη συμμετοχή του κόσμου στη διάρκεια της οποίας αναβίωσε από τα μέλη του διοργανωτή ομίλου η παρωδία του Μακεδονικού Γάμου, ενώ το δικό τους χρώμα έδωσαν χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Καρδιάς και Μεσοβούνου, που παρουσίασαν παραδοσιακά «δρώμενα» και χορούς.
Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, η Αντιδήμαρχος Τάνια Βάνη χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε να είναι γόνιμο και δημιουργικό για όλους το 2008.
Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πτολεμαϊδας για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: