Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΠΑ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Στην ετήσια εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας και πρόεδρος του ΒΙΟΠΑ Γρηγόρης Τσιούμαρης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Αναπτυξιακής Εταιρίας (ΑΝ.Δ.Ε.Π.) του Δήμου κ. Λάζαρο Παναγιωτίδη και τον σύμβουλο, οικονομολόγο κ. Κώστα Νίκου.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκαν κορυφαία πολιτικά στελέχη και επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος.
Ο κ. Τσιούμαρης είχε, μεταξύ άλλων, συνομιλία με τον αναπληρωτή Διευθυντή του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Οδυσσέα Αθανασιάδη, με τον οποίο συζήτησε το θέμα του ΒΙΟΠΑ και των προοπτικών συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας έλαβε τη στήριξη των επιχειρηματιών του Επιμελητηρίου και με δεδομένες τις επαφές και τον ενδιαφέρον Γερμανών επιχειρηματιών, υπήρξε εκ μέρους του Επιμελητήριου η προσφορά οποιασδήποτε διευκόλυνσης για την προσέλκυση νέων επιχειρηματιών στο Βιοτεχνικό Πάρκο.
Ο κ. Τσιούμαρης στο πλαίσιο της εκδήλωσης συναντήθηκε και με άλλους επιχειρηματίες, όπως ο γνωστός στην περιοχή Κώστα Αναγνωστόπουλος, με τους οποίους συζήτησε θέματα συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: