Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης μαζί με την νέα δεξαμενή στο δημοτικό διαμέρισμα Ασβεστόπετρας, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2008.
Ήδη, έχει γίνει προγραμματισμός για την κατασκευή τριών νέων υδρογεωτρήσεων για την ποσοτική κάλυψη με νερό των αναγκών της πόλης της Πτολεμαΐδας και των Δ.Δ. που πρόκειται να συνδεθούν με το κεντρικό δίκτυο της πόλης.
Τα Δ.Δ. που θα συνδεθούν είναι αφ΄ ενός το Δ.Δ. Περδίκκα για τον οποίο είναι ήδη κατασκευασμένος ο εξωτερικός αγωγός από την κεντρική δεξαμενή της Πτολεμαΐδας μέχρι την υφιστάμενη δεξαμενή του Περδίκκα και αφ΄ ετέρου τα Δ.Δ. Ασβεστόπετρας, Μαυροπηγής και Προαστίου.
Οι εργασίες για το έργο διασύνδεσης του Δ.Δ. Ασβεστόπετρας με το κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΠ βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να συνδεθούν και τα Δ.Δ. Μαυροπηγής και Προαστίου.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 4.850.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2008.
Με την ολοκλήρωση του κολοσσιαίου αυτού έργου θα δοθεί μια για πάντα λύση στο πρόβλημα του νερού όχι μόνο στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: