Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φοιτητών του Δήμου Πτολεμαΐδας στο κάλεσμα του Δημάρχου Γρηγόρη Τσιούμαρη για συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους ίδιους και συνδέονται με την περιοχή.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του κύκλου των επαφών του Δημάρχου Πτολεμαΐδας με κοινωνικές ομάδες και φορείς της περιοχής.
«Οι φοιτητές μας είναι ένα δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας και μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας, ο οποίος δυσφημίζεται καθημερινά και άδικα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιούμαρης. Επίσης, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ανεργίας που μαστίζει τη νεολαία, λέγοντας ότι η Πτολεμαΐδα ανοίγει προοπτικές στο μέλλον με την αξιοποίηση του χώρου της ΑΕΒΑΛ, αλλά και με την ίδρυση και λειτουργία του Ερευνητικού Κέντρου Ενεργειακών Εξελίξεων.
«Η Πτολεμαΐδα είναι η πόλη του πνεύματος και των διακρίσεων με βραβεία και πρωτιές στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση. Οικόπολις, Δαίδαλος, Ολυμπιονίκες είναι σημαντικές στιγμές στην πορεία της Πτολεμαϊδας», είπε ο κ. Τσιούμαρης. Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ενημέρωσε τους φοιτητές για την επίθεση που δέχεται η πόλη από όσους κακόβουλα τη «στιγματίζουν» και αναφέρθηκε στις ενέργειες που κάνει η δημοτική αρχή και στις κατακτήσεις της, όπως η τηλεθέρμανση, ο βιολογικός καθαρισμός, η ΑΕΒΑΛ, το κολυμβητήριο, η Δημοτική Αστυνομία, η αναβάθμιση των χώρων αστικού και περιαστικού πρασίνου, η σταδιακή εφαρμογή της ανακύκλωσης και πολλές άλλες πρωτοποριακές υποδομές. Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας πρότεινε στους σπουδαστές της περιοχής να ιδρύσουν ένα σύλλογο σπουδαστών με τον οποίο ο Δήμος θα έχει στενή συνεργασία.Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του δημοτικού συμβουλίου νεολαίας Γιάννης Ασπράγκαθος ενημέρωσε τους φοιτητές για τη λειτουργία του τοπικού συμβούλιου νέων και τους κάλεσε να συμπληρώσουν αιτήσεις με τα στοιχεία τους, προκειμένου να δημιουργηθεί έτσι ένα δίκτυο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: