Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ψήφισμα του Δ.Σ. Πτολεμαΐδας για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεμαΐδας που πραγματοποιήθηκε στις 28.1.08 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου.


ΨΗΦΙΣΜΑ


Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου.
Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος ανέπτυξε πλουσιότατο πνευματικό και κοινωνικό έργο και τον χαρακτήριζε η αγάπη για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό πάσης γης. Αγωνίστηκε για να φέρει την εκκλησία κοντά στον άνθρωπο και ιδιαίτερα τους νέους, προς τους οποίους κυρίως έστρεψε το ενδιαφέρον του. Ο απόστολικός του ζήλος, τα διοικητικά του χαρίσματα, ο σαφής λόγος και το θάρρος της γνώμης ήταν από τα κύρια χαρίσματα του Αρχιεπισκόπου.
Η γενναιότητα και το κουράγιο με τα οποία αντιμετώπισε την ασθένεια του ως το τέλος στέλνουν μήνυμα αξιοπρέπειας και τον προβάλλουν ως πρότυπο Ποιμενάρχου.
Με σεβασμό στη μνήμη του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια ως Δημοτικό Συμβούλιο για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου, και αποφασίζουμε να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης.
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στις 30.1.08 για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών αναβάλλονται, λόγω εθνικού πένθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: