Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Σύσκεψη με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας για το θέμα των ναρκωτικών είχε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης

Σύσκεψη με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, μετά από συνεννόηση με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Αναστάσιο Δάρδα, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, με μοναδικό θέμα το μείζον ζήτημα των ναρκωτικών.
Όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης «το ζήτημα των ναρκωτικών είναι ζήτημα της τοπικής κοινωνίας και καμία μεμονωμένη κίνηση δεν μπορεί να λύσει το θέμα, αν δεν υπάρξει συνεργασία όλων των φορέων». Σύμφωνα με τον κ. Τσιούμαρη στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι προτάσεις, ενώ μέσα από την επιτροπή παραβατικότητας, στην οποία συμμετέχει η εκπαίδευση να επεξεργαστούμε τις προτάσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα το ζήτημα των ναρκωτικών.
Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Αναστάσιος Δάρδας με τη σειρά του τόνισε πως στόχος της επίσκεψης του μαζί με τους διευθυντές εκπαίδευσης και τους προϊσταμένους της Εορδαίας στα σχολεία είναι να υπάρξει συντονισμός όλων των δυνάμεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συνολικά το θέμα. «Δεν θέλουμε να μονοπωλείται η ευαισθησία από κάποιους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δάρδας, ο οποίος συνέχισε λέγοντας «ξεκινάμε από την πρώτη αρχή της πόλης και με δεδομένη την ευαισθησία του Δημάρχου για το θέμα θα συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου προβλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: