Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 100.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Ξεπέρασαν τους 100.000 οι διαδικτυακοί επισκέπτες της ιστοσελίδας, http://www.ptolemaida.gr/, του δήμου Πτολεμαΐδας μέσα σε διάστημα 7 μηνών (από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2008). Το γεγονός αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 169% της επισκεψιμότητας σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου χρόνου λειτουργίας της διαδικτυακής πύλης του δήμου.
Η μεγάλη επισκεψιμότητα οφείλεται κυρίως στην καθημερινή και άμεση ενημέρωση των πολιτών μέσω της ιστοσελίδας καθώς αυτή ανανεώνεται συνεχώς παρέχοντας έγκαιρη και έγκυρη κάθε είδους πληροφορία για το δήμο, τις δημοτικές επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα του δήμου Πτολεμαΐδας. Έτσι οι πολίτες μεταξύ των άλλων πληροφοριών μπορούν να ενημερωθούν για προκηρύξεις, ανακοινώσεις που τους ενδιαφέρουν και σχετίζονται με την καθημερινότητα του δήμου και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του δήμου Πτολεμαΐδας μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πύλη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πτολεμαΐδας FM 94,5 στη διεύθυνση www.ptolemaida.gr/radio ή http://www.drp.gr/ και να ακούν live (ζωντανά) ολόκληρο το 24ωρο. Επίσης στην ιστοσελίδα του δήμου υπάρχει η δυνατότητα της ανάγνωσης της περιοδικής έκδοσης της δημοτικής εφημερίδας «Δημότης Πτολεμαΐδας» http://www.ptolemaida.gr/dhmoths
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης επιφυλάχθηκε το επόμενο διάστημα να αναγγείλει ακόμα μια «έκπληξη» προς τους διαδικτυακούς επισκέπτες της ιστοσελίδας και κυρίως τους μαθητές και νέους χρήστες του ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: