Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Συνάντηση του Δημάρχου Πτολεμαϊδας Γρ. Τσιούμαρης με τους σχολικούς φύλακες

Συνάντηση με τους σχολικούς φύλακες είχε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγ. Τσιούμαρης με αφορμή το θέμα των ναρκωτικών. Ο κ. Τσιούμαρης ζήτησε τη βοήθειά τους στο μεγάλο αγώνα που κάνει η τοπική κοινωνία εναντίον των ναρκωτικών, καθώς εκείνοι βρίσκονται κοντά στα σχολεία και γίνονται συχνά μάρτυρες ύποπτων κινήσεων.
Μάλιστα ο κ. Τσιούμαρης τους ζήτησε να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο το Δήμαρχο, σε περίπτωση που έχουν κάτι να αναφέρουν όποια ώρα και στιγμή της ημέρας κι αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή τους. Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας τόνισε ότι η δημοτική αρχή και ο ίδιος προσωπικά είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το πρόβλημα των ναρκωτικών, καθώς είναι θέμα της τοπικής κοινωνίας και όχι της κεντρικής εξουσίας και συνέχισε λέγοντας ότι είναι η οικογένεια, το σπίτι και ο κοινωνικός περίγυρος, οι παράγοντες που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: