Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης δημιουργείται στην Πτολεμαϊδα υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας. Πρόκειται για μια δομή στήριξης των ατόμων και των οικογενειών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και επιθυμούν επιστημονική και ψυχολογική καθοδήγηση. Τη λειτουργία του Κέντρου θα παρουσιάσει αναλυτικά την επόμενη Πέμπτη η καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Βάσω Αρτινοπούλου, η οποία θα αναφερθεί στο ρόλο τον οποίο το κέντρο καλείται να διαδραματίσει.
Η παρουσίαση του Κέντρου θα γίνει την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 8μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει η Επιτροπή Παραβατικότητας του Δήμου Πτολεμαϊδας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι προτάσεις των φορέων που συμμετέχουν στην επιτροπή για το μείζον πρόβλημα των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: