Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΤΙΜΗΣΕ Η ΈΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη τίμησε μεταξύ άλλων η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας για τη συνολική του προσφορά στο άθλημα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου την Κυριακή, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας χαντ-μπωλ (Ο.Χ.Ε.) Στέλιου Αγγελούδη, Δημάρχου Αμυνταίου Κων/νου Θεοδωρίδη, της Αντινομάρχη Φλώρινας κ. Παυλίδου, εκπροσώπου του Δημάρχου Φλώρινας, προέδρων και μελών αθλητικών σωματείων κ.α. Ο κ. Τσιούμαρης απεδέχθη με χαρά αυτή την τιμή, αν και όπως δήλωσε «θεωρεί χρέος και καθήκον του, την υποστήριξη με κάθε τρόπο του αθλητισμού, ο οποίος βοηθάει τους νέους να ξεφύγουν από κακοτοπιές».
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας ανακοίνωσε προς τους παρισταμένους ότι πριν δέκα ημέρες ο Δήμος Πτολεμαΐδας αποφάσισε να δώσει το όνομα του Ολυμπιονίκη, μέλους της εθνικής ομάδας χάντ-μπωλ Γιώργου Χαλκίδη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πτολεμαϊδας. Η ανακοίνωση απέσπασε τα χειροκροτήματα των παρισταμένων και ιδιαιτέρως των αθλητών, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας παρέδωσε τιμητική διάκριση στην ομάδα εφήβων του Αρίωνα, που ήταν πρωταθλήτρια Δυτ. Μακεδονίας. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Δημήτρης Πασσιαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: