Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

ΤΟ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 80 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΘΕΑΤΩΝ

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού «χτύπησε» την Κυριακή 2 Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα με τη συμμετοχή 80 αθλητών, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 2ου Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πτολεμαΐδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Στη σημαντική αθλητική διοργάνωση που έφερε τη Δυτική Μακεδονία στην πρώτη γραμμή πανελλαδικά στους αγώνες μοτοσικλέτας συμμετείχαν τα αθλητικά σωματεία Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Γρεβενών, Όμιλος Δικυκλισμού Κοζάνης, Μοτοσυκλεστικός Καστοριάς, Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Φλώρινας, οι ΜοτοσΙκλετιστές Μικροκάστρου και ο Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Ιωαννίνων, ενώ συμμετείχαν περίπου 80 αθλητές, που έλαβαν μέρος σε τέσσερις αγώνες τριών κατηγοριών, παρουσία πλήθους θεατών.
Το πρωτάθλημα παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο οποίος συνεχάρη τους συμμετέχοντας αθλητές, γιατί όπως είπε «προάγουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Δυτ. Μακεδονία, προσελκύοντας στον τόπο μας αρκετούς θαυμαστές από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, ενώ προκαλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των μεγάλων, αλλά και των μικρών παιδιών, που έδειξαν να ενθουσιάζονται με το θέαμα».
Το ξεκίνημα έγινε φέτος από την Πτολεμαΐδα, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες που θα διεξαχθούν στις έδρες των ομίλων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Πρόκειται για ένα πετυχημένο θεσμό μέσα από τα «σπλάχνα» του οποίου θα βγουν οι καινούργιοι αθλητές, που θα λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης, ο κόσμος με την αθρόα συμμετοχή απέδειξε ότι διψάει για το θέαμα που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και προβάλλει η ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να γίνει η πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού Εορδαίας, που θα φιλοξενεί μόνιμα τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: