Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΕ

Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δημήτριος Σαρακατσάνης, προτείνει μετά από την συνάντηση που είχαν στην Πτολεμαϊδα στις 22 Φεβρουαρίου, την από κοινού ανάληψη της διοργάνωσης του Εθνικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών- Γυναικών το διάστημα 16 έως 18 Μαΐου.
Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν περίπου 70 Σωματεία (αθλητικοί κολυμβητικοί σύλλογοι) με 310-340 κολυμβητές και κολυμβήτριες τους οποίους θα συνοδεύουν περί τους 130 με 150 αθλητικοί παράγοντες (προπονητές και μέλη διοικήσεων), ενώ το σύνολο των ατόμων, που θα φιλοξενηθεί στην Πτολεμαΐδα αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 άτομα.
Επιπλέον στην επιστολή του προς το δήμαρχο ο κ. Σαρακατσάνης διευκρινίζει ότι έχουν γίνει επαφές με την Κρατική Τηλεόραση (ΕΡΤ) προκειμένου να αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων, που θα διεξάγονται καθημερινά δύο ενότητες το πρωί οι προκριματικοί και το απόγευμα οι τελικοί.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας πρόκειται για μια κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση της κολύμβησης, που θα δώσει μια νέα δυναμική ώθηση στο άθλημα στην πόλη. Το γεγονός αυτό αποτελεί μια νέα πρόκληση για το τόπο μας μετά από τις Πανελλήνιες διοργανώσεις που έχουν γίνει και από ότι φαίνεται θα είναι ένα σημαντικό τριήμερο για το Δήμο Πτολεμαΐδας, δεδομένου ότι θα φιλοξενηθούν 500 (περίπου) άτομα απ’ όλη την Ελλάδα και θα γνωρίσουν τη θερμή υποδοχή και τη θετική εικόνα της πόλης μας.
Εμφανώς ικανοποιημένος ο κ. Τσιούμαρης δηλώνει ότι όλα αυτά οφείλονται στη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, που ενώ δεν συμπλήρωσε καλά – καλά τέσσερεις μήνες από τα εγκαίνιά του και ήδη φιλοξένησε τους Προκριματικούς Αγώνες Πόλο Βόρειας Ελλάδας και τώρα προχωρά στην κορυφαία Πανελλήνια διοργάνωση από την οποία θα προκριθούν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: