Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘ

Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες του Δημάρχου Πτολεμαΐδας για την επαναλειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς απέδωσαν τελικά καρπούς. Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης αισθάνεται δικαιωμένος με την εξέλιξη αυτή, καθώς αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι όταν η τοπική κοινωνία λειτουργεί συντονισμένα υπό την ομπρέλα του Δήμου, μπορεί να επιτύχει πολλά.
Να υπενθυμιστεί, ότι ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας είχε συναντηθεί με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Παπαγεωργίου και είχε από την πρώτη στιγμή ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος, από την οποία διαφαινόταν η πολιτική βούληση εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου να επιλυθεί άμεσα το θέμα. Επίσης, είχε προκαλέσει συνάντηση με τους βουλευτές του νομού, οι οποίοι συμφώνησαν με το ψήφισμα που προέκυψε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας της 5ης Δεκεμβρίου και δεσμεύτηκαν να πιέσουν και να στηρίξουν τις ενέργειες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας σε συναντήσεις του τόσο με τη διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Ευτέρπη Αποστολίδου, όσο και με τους υπόλοιπους φορείς συζήτησε το θέμα διεξοδικά, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου έγινε συλλογή υπογραφών των πολιτών με στόχο την άσκηση πίεσης.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Υγείας κ. Παπαγεωργίου για το αμέριστο ενδιαφέρον του και επισημαίνει για μια ακόμη φορά ότι η επιτυχία αυτή δεν οφείλεται στην προσπάθεια ενός ανδρός, αλλά μιας ολόκληρης κοινωνίας που πήρε στα χέρια της το θέμα με το συντονισμό της δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: