Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ


Δεξίωση προς τιμήν των προσωπικοτήτων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε πανελλαδικό επίπεδο στην ανάπτυξη του σκάκι και βρέθηκαν στην Πτολεμαΐδα με αφορμή το 9ο ατομικό πρωτάθλημα σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που διεξήχθη 15-16 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας, παρέθεσε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης το βράδυ του Σαββάτου.
Ο κ. Τσιούμαρης, αφού συνεχάρη τους τοπικούς σκακιστικούς συλλόγους για την πρωτοβουλία και την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους συμμετέχοντας, υποσχέθηκε τη στήριξη του στους τοπικούς συλλόγους, που δημιουργήθηκαν στην πόλη για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος και έχουν οδηγήσει εκατοντάδες παιδιά σε ένα άθλημα που οξύνει το πνεύμα.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας είπε χαρακτηριστικά «εκτιμώ ιδιαίτερα αυτούς τους ανθρώπους που διαθέτουν το χρόνο τους για να προάγουν την άμιλλα» και συνέχισε «ελπίζω να νιώσατε τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας», την οποία θεωρώ υποχρέωση και χαρά ταυτόχρονα ως Δήμαρχος της πόλης να παρέχω, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο της φιλοξενίας. Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι η δημοτική αρχή συζήτησε με τους τοπικούς συλλόγους σκάκι την προοπτική διοργάνωσης πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Πτολεμαΐδα, μια και η πόλη έχει δείξει τη δυναμική της στο άθλημα και αποτελεί τη μοναδική πόλη της Ελλάδας, μη πρωτεύουσα νομού, η οποία είναι έδρα της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Παρόντες στη διοργάνωση από πλευράς Δήμου ήταν οι αντιδήμαρχοι Πτολεμαΐδας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, Χρύσανθος Ταϊρίδης, Δημήτρης Ορφανίδης, Κων/νος Πολυχρονίδης και Τάνια Βάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: