Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η ρίψη μπαζών στην περιοχή πέριξ του ξενοδοχείου «Πτολεμαίος». Σημειώνεται ότι οι παραβάτες θα υφίστανται διοικητικές και ποινικές κυρώσεις. Με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 400/99 άρθρο 12 παρ. 5β το διοικητικό πρόστιμο ανέρχεται στα 300€, για τη ρίψη μπαζών και άλλων αντικειμένων, χωρίς την άδεια της δημοτικής αρχής.
Στις ποινικές κυρώσεις, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 6/96 αρθρ. 1 αστυνομική διάταξη, συμπεριλαμβάνεται η κράτηση ή πρόστιμο, σε όσους ρίχνουν μπάζα ή διάφορα αντικείμενα σε χώρους, που δεν προβλέπονται από τη δημοτική αρχή.
Οι ενδιαφερόμενοι για ρίψη μπαζών και λοιπών αντικειμένων, θα πρέπει να συνεννοούνται προηγουμένως με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πτολεμαΐδας στο τηλ. 2463054023.

Δεν υπάρχουν σχόλια: