Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς των σπουδαστών της Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας. Ο κ. Θεόκλητος ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους καλές σπουδές και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ο ακάματος Δήμαρχος θα σταθεί αρωγός στη λειτουργία της Σχολής». Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο Νομάρχης Κοζάνης Γ. Δακής, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Γ. Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της αστυνομικών αρχών και της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων «νιώθω για μια ακόμα φορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου, τη βαριά ευθύνη της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν γονείς και πολιτεία, για να φιλοξενήσουμε στον τόπο μας νέες και νέους της χώρας μας στο μικρό χρονικά, αλλά σημαντικό γι’ αυτούς διάστημα της εκπαίδευσής τους». Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι η περιοχή θα αγκαλιάσει τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο που φιλοξενούνται τα παιδιά της Πτολεμαΐδας σε άλλες πόλεις και θα τους «αποκαλύψουμε τις κορυφαίες αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές που διαθέτει η περιοχή και να αναδειχθούν οι πρωτιές της». Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας αναφέρθηκε στις άριστες εντυπώσεις των σπουδαστών της περασμένης σειράς και έκλεισε λέγοντας «για σας ξεκινάει μια από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σας και για μας η σχολή αποτελεί μια ακόμα πιστοποίηση πως η Πτολεμαΐδα συνεχίζει να αποτελεί το συνώνυμο της ελληνικής ανθρώπινης και ειλικρινούς φιλοξενίας».
Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι η λειτουργία της σχολής έχει μόνο αγαθά και οφέλη, ενώ θα εξασφαλίσει στην πόλη πρόσθετο κύρος, περισσότερη ασφάλεια, θέσεις εργασίας και τόνωση της τοπικής οικονομίας. Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες δημοτικές αστυνόμους που φιλοξενούνται απο όλη τη χώρα, διαβεβαίωσε ότι ο λαός της περιοχής ουδέποτε πρόκειται να τους αντιμετωπίσει ως συντελεστές μιας πρόσκαιρης οικονομικής τόνωσης στην εμπορική δραστηριότητα, αλλά σαν παιδιά που θα συμβάλλουν σε ένα δημιουργικό, αμοιβαίο «μπόλιασμα» στον πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό τομέα.
Ο Διοικητής της Σχολής, αστυνόμος Β’ Ευάγ. Τίγκας δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εκπαίδευση και ταυτόχρονα «η σχολή θα επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά ότι αποτελεί ένα σύγχρονο και άριστο κέντρο εκπαίδευσης από το οποίο θα αποφοιτήσουν δημοτικοί αστυνομικοί, ικανοί να προσφέρουν με φιλική διάθεση την εξυπηρέτησή τους στον πολίτη».
Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Παπαδημητρίου, ο οποίος διάβασε το μήνυμα του γεν. γραμματέα Ανδρ. Λεούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: