Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1821

Πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της 187ης της επετείου της επανάστασης του 1821. Πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον ήταν οι νέοι και οι νέες, μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Πτολεμαΐδας. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Πτολεμαΐδας, η οποία αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά τις εκδηλώσεις που τείνουν να γίνουν θεσμός.
Ο χώρος τέλεσης των εκδηλώσεων ήταν το Παλαιό Πάρκο και μεταξύ των άλλων οι μαθητιώσα νεολαία χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.
Οι μαθητές που πήραν μέρος ήταν μέλη Χορευτικών ομάδων των 1ου, 2ου , 4ου, 5ου, 10ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων Πτολεμαΐδας, των 3ου , 5ου Γυμνασίων Πτολεμαΐδας και των 1ου , 2ου και 3ου Γενικών Λυκείων Πτολεμαΐδας.
Παράλληλα πρωτοτυπώντας, αντί του δημοτικού καταστήματος, δόθηκε στον ίδιο χώρο του Αναψυκτηρίου στο Παλαιό Πάρκο η καθιερωμένη δεξίωση που κάθε χρόνο πραγματοποιεί ο δήμος προς τους επισήμους και τους πολίτες στα πλαίσιο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: